IT'S HERE, MY VACATION HAS BEEN ACTIVATED!

De næste tre uger, de kommende 23 dage og 552 timer skal jeg ikke skænke mit arbejde en tanke, kan gøre præcis som jeg lyster, om det så er dase den i sengen dagen lang med kaffe og en god bog eller tage på udflugter eller stirrer mig blind i loftet så er det fuldkommen ligegyldigt for jeg har ferie!

Tror det er første gang der ingen store eller vilde planer er for sommerferien, efter jeg blev skilt, er det den første gang i mit liv at de tre ugers ferie er åbne for muligheder - har dog ingen planer om at andre skal hive og trække i mig, for jeg behøver ro omkring mig og det er netop det som er højdepunktet for næste maaange dage og jaaa findes der noget bedre end ikke at have et vækkeur der ringer om morgen?!?!

Den første del, kommer til at gå med praktiske ting, så som at tjekke regningerne bliver betalt, vaske kurven tømt, husstøvmiderne formindsket og hårbolde suget ind i støvsugeren. Derudover skal jeg lige vedligeholde mit spisebord, som skal slibes og have have olie og nå ja! -så har jeg inviteret min mor på en ferie-bamse i morgen, det bliver super hyggeligt.

Som det danske sommervejr har været indtil nu, bliver det til biograftur, hjemlig hygge, en tur i Tivoli (på en tørvejrsdag), måske nok også Bakken og andre budget venlige ture. Men bare rolig, i skal nok blive opdateret løbende.

Vinen er åbnet, og klokken på den rigtige side af 12, så læner mig tilbage med fusserne på bordet og indtager et enkelt glas, nok to, mens jeg lader roen falde over ned over residensen og feriestemningen fylde rummene.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

  • 141 Læsere

Likes

Comments

Mere i samme kategori