Nu er der taget hul på det som jeg har lovet mig selv for denne ferie. Hvis jeg ikke gør det nu og får bygget en god vane op, ja så, kommer jeg nok altid tilbage til det spor jeg drømmer om. Istedet vil jeg finde undskyldninger, dårlige undskyldninger og det vil jeg have skal være slut.

Har ladet mig fortælle at en vane bliver opbygget på 22 dage, så min første arbejdsdag tilbage, skal jeg være i mål med løb hver dag, når den tur er løbet. Det er så her det burde være blevet til en vane og jeg derved vil nyde at komme ud med løbeskoene på.

Forventer at uge 1 vil være 3 kilometer eller lige deromkring, uge to bliver så øget til ca 4 kilometer og den sidste uge vil jeg ende på de fem kilometer. Det er ikke fordi jeg presser mig selv, jeg løber stille og roligt, lader kroppen vænne sig til belastningen, tager små stop/pauser undervejs og forsøger at nyde naturen mest muligt. Selvom opstarten gør det svært, for det er saftsuseme hårdt at komme i gang igen.

Det er ikke fordi jeg skal belemre jer med daglige updates om løb, dette er blot for at for at melde ud, dét føler jeg, at gør at jeg er nød til at overholde hvad jeg har lovet mig selv men nu er det så også offentligt, så af sted med mig!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

  • 295 læsere

Likes

Comments

Mere i samme kategori