Der skal ikke herske nogen tvivl om dette års sommerferie har været en helt anden end jeg oplevet før. Tillgengæld vil jeg så indrømme at den har været tiltrængt, den har været afslappende som i virkelig afslappende men når det så er sagt, har den også været dejlig.

Har ikke være ude for landets grænser, har ikke været meget udenfor hjemmet matrikel nr, men nydt den, det har jeg. Tre uger er smuldret mellem mine hænder, min sommerferie er slut, på mandag kalder hverdagen igen og det skal skam nok blive rart at få en hverdag igen.

Planerne var oprindeligt at der skulle løbes hverdag i ferien, det gik skam også rigtig godt i den første uge, så var der en dødsdag som jeg skulle igennem, dagen derpå fik jeg mugget ud i det kæmpe rodeværelse som jeg har ladet stå hen igennem flere måneder, nu er det gjort og det var rart. Men så var sofaen mere behagelig og der blev min bagdel. Efter en uges pause tog jeg mig sammen og gav den gaz. Så meget at jeg over en uge efter stadig kan mærke mine lårbasse i hug og ved let gang, av siger jeg bare.

Det har været en ferie hvor jeg har fået lavet lidt mad fra bunden og ikke blot opvarmet noget færdigkøbt, har nydt noget koldt til ganen og SÅ har jeg igen lært at sove længe! (om jeg lige er fan af det, kan jeg endnu ikke beslutte) for jeg nyder at have stille lange morgner og når man først vågner ved 10 tiden, ja så flyver tiden drøn hurtigt og aftnerne blev hurtig til nætter inden jeg fandt sengen (sikker på jeg forpester mig selv i morgen tidlig når alarmen ringer kl 05:33)

I dag har jeg været tidligt oppe, ved 08:00 tiden, for at få en 'normal' rytme, fået gjort hjemmet klar til den kommende uge, for opstarten efter ferie er altid en hård nød at knække. Resten af min søndag vil jeg nyde.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

  • 154 Læsere

Likes

Comments

Mere i samme kategori